فاطمه کوثر معرفت ناب

قرآنی - علمی ، اخلاقی ، کلامی ، اجتماعی ، سیاسی ، فرهنگی و هنری

فاطمه کوثر معرفت ناب

قرآنی - علمی ، اخلاقی ، کلامی ، اجتماعی ، سیاسی ، فرهنگی و هنری

حرف های امروز رویش های فردا

در حماسه سیاسی باید همه با شور و شوق حاضر شوند و تمام دوستداران انقلاب و نظام بدون توطئه چینی بر علیه هم باید در میدان حماسه حاضر شوند که متأسفانه برخی از بزرگان کلماتی به زبان جاری می کنند که ثمره ای جز کینه و کدورت و تشتت و اختلاف ندارد و لذا از بیان سخنان تفرقه افکنانه باید پرهیز نمود حضرت آیه الله محمد خامنه ای به نقل از فارس مطالبی بیان داشته است که نیاز به تأمل و بررسی دارد که گزیده از مطالب ایشان را همراه با نقد آن که با فونت متفاوت ارایه شده است بیان می شود امید که شرمنده شهداء و انقلاب مان نباشیم

نقد و بررسی کوتاه بر اظهارات سیدمحمدخامنه ای درباره هاشمی رفسنجانی؛

به عنوان کسی که ۲۰سال دوست نزدیک او بوده ام توصیه می کنم به کار فرهنگی بپردازد

در ادامه گزیده این مطلب به نقل از فارس می آید:

آیت الله سید محمد خامنه ای، در پاسخ به اینکه[ چرا روی کاندیداتوری هاشمی متمرکز شده اند؟ در این طرح

1- سعی شده شخصی را مطرح کنند که امکان بیشتری برای شرکت و گردآوری رأی داشته باشد و از منظر فکری نزدیکی بیشتری با آن ها داشته باشد. آن طور که از شواهد برمی آید،احتمالاً آقای هاشمی رفسنجانی بهترین فرد برای این برنامه است و فرقی نمی‌کند که وی از عمق این توطئه آگاه باشد یا نباشد. مطابق این طرح، شرکت فرد مورد نظر در انتخابات، باید با چراغ خاموش و بین القاء احتمال شرکت و عدم شرکت و مشروط به احساس وظیفه شرعی و نبود افراد صالح و تردیدهایی مانند اینها باشد و مثل بعضی از فیلم‌های هالیوودی تا لحظات آخر فیلم، اصل ماجرا برای کسی معلوم نشود.

« چه کسانی سعی کرده و می کنند تا هاشمی در صحنه حاضر شود آیا ضد انقلاب و کشورهای بیگانه یا دوست داران انقلاب و نظام اگر رسانه های بیگانه در صدد القاء مطالبی هستند گاه به تأیید و گاه به رد سخن میگویند تا نظام را منفعل کنند و سرمایه های ملی ما را به بهانه های مختلف از دست ما بگیرند و الا نه هاشمی اهل معامله با سلطه گران است و نه آنها دلباخته هاشمی و تفکرات او هستند و لذا دوستان انقلاب به هوش باشند که در دام دشمن گرفتار نیایند هاشمی چه ریس جهور باشد یا نباشد برای نظام و انقلاب ما مفید بوده و خواهد بود و برای جمهوری اسلامی خطری ندارد البته ممکن است برای برخی از سلیقه ها و طرز تفکرها خطر باشد »

 2- اساس طرح بر این قرار گرفته که سناریو آنها با مقاومت ملت و حزب‌الله روبه‌رو نشود. بنابراین با ظرافت تمام سعی می‌شود که حزب‌الله را دور بزند و با آن اصطکاکی نداشته باشد و در شعار و گفتار و رفتار مجریان طرح، چیزی که موجب هوشیاری و حساسیت ملت و مسئولین عالی شود ابراز نگردد.

1.         طراحان سناریو جه کسانی هستند بهتر است قبل از این که مانند قائله 88 شرارت بیافریند جلوی آنها گرفته شود و اجتماعاتشان منحل شود

2.        به گونه ای سخن گفته شده است که کأنه هاشمی و طرفدران او در مقابل ملت و حزب الله هستند و خدای ناکرده هاشمی در صدد بر اندازی نظام است که طراحان به گونه ای می خواهند قدم بر دارندکه حزب الله و ملت متوجه نشوند

3.      آیا در این عصر و زمان و با وجود کانالهای مختلف ارتباطاتی و با گذشته روشن هاشمی و تأییدات مقام معظم رهبری و سکانداری مجمع تشخیص مصلحت نظام می شود سخن از سناریو بر اندازی را به چنین شخصی نسبت داد که آگاهانه یا نا آگاهانه در آن حضور دارد .

4.         بهتر است بزرگواران مقام معظم رهبری را هم در جریان این برنامه ریزی براندازی قرار می دادند تا ایشان کلید مصلحت کشور را به برانداز کشور تحویل نمی داد

3- سعی شود به جای مقابله با گروه‌های طرفدار انقلاب، از برخی افراد معروف و نسبتاً خوشنام جامعه - که به دلیل نمک‌پروردگی یا سادگی و خوش‌باوری و دلایلی مانند اینها میل باطنی به شخص آقای هاشمی دارند - برای تبلیغ به نفع او استفاده شود. این افراد ممکن است بازاری یا روحانی یا تکنوکرات‌ یا حتی از حواشی اصولگرایان و معروف به اصولگرایی و طرفداری از ولایت فقیه و پیروی از مقام رهبری باشند که در واقع همان روش استفاده از نیروی طرف مخالف به ضرر خود اوست.

این روش (یعنی بهره‌گیری از نیروی طرف مقابل برای شکست او و ایراد ضرر و ضربه مهلک از داخل و درون دشمن، به جای حمله و ضربه از بیرون)، که به نام و روش ماتریس و ماتریکس شناخته می‌شود، راه و روشی بسیار کم هزینه و مؤثرتر از حمله و ضربه از بیرون می‌باشد و دشمنان مکار از این فن استفاده می‌کنند. به قول سعدی «دشمن چو از هر حیلتی فرو ماند سلسله دوستی بجنباند و آنگاه کارها کند که دشمن نتواند».

 نظریه‌پردازان آمریکایی (جوزف نای و شارپ و سوروس و...) سیاست جدید آمریکا را بر این پایه قرار داده‌اند که به جای کودتای نظامی در کشورهای هدف و به جای هزینه‌های میلیارد دلاری و اقدام به جنگ سخت، بهتر است با صرف پول کمتر و از راه جنگ نرم که به مراتب کارآمدتر است، رقیب را به زانو درآورند. آمریکایی که در هیچ یک از جنگ‌های خود از ویتنام تا عراق و افغانستان پیروز واقعی نبوده، اگر بتواند طرح دقیق خود را درباره انتخابات 92 ایران به خوبی اجرا کند و شخص مورد نظر خود را به سریر قدرت بنشاند، اولین پیروزی خود را در قرن اخیر به دست آورده و نه فقط انقلاب اسلامی ایران را مضمحل و منکوب و بر آن به طور کامل دست پیدا می‌کند و حتی بر همه انقلاب اسلامی و غیر اسلامی و حتی در کشورهای جنوب آمریکا هم غلبه کرده و بسط همه را جمع خواهد کرد.

 اما به نظر دشمنان- فارغ از این که شخص مورد نظر مطلع باشد یا نباشد - دلایل اولویت آقای هاشمی برای این منظور، یکی، سابقه طولانی اعتقاد او به ایجاد رابطه با‌ آمریکا و اظهارات علنی اوست. دوم، داشتن موقعیت اداری و سیاسی در حال حاضر و احتمال غلبه بر سدّ شورای نگهبان است. سوم، تبلیغات وسیع اطرافیان مبنی بر سوابق پیش از انقلاب و سمت‌های سیاسی تا پیش از فتنه سال 88 است. چهارم، اعتماد بر حفظ مواضع قبلی و حمایت وی از فتنه‌گران 88 و برائت نجستن و عدم استتابه و استبراء از آنها علی‌رغم برخی کلمات دو پهلو و نعل وارونه است. پنجم، ریشه داشتن در برخی از نهادها و اقشار از هر قبیل و هر طایفه و آمادگی سازمان و حفظ روابط بین‌المللی با برخی از شیوخ عرب و همسایه.

« طبق فرمایش شما تمام طرفداران ایشان یا دشمنان انقلاب ونظام هستند یا دوستان  نمک پرورده اند یا ساده لوح و خوش باورند یا مانند اینها غافل اند و جاهل و یا خائینند و معاند آیا بزرگواری که همیشه بر میز فلسفه و اندیشه تکیه دارد سزاوار است این گونه سخن بگوید در حالی که هاشمی در متن انقلاب جریان دارد و تمام دلداگان به انقلاب و نظام با تمام سلایق و علایق هاشمی را محترم می شمارند و هنوز تعریف و تمجید های امام راحل ره و مقام معظم رهبری را در توصیف هاشمی به گوش می شنوند ، فراموش شدنی نیست که هاشمی زنده است چون نهضت زنده است اگر روزی نهضت دچار مرگ سیاسی شد هاشمی هم دچار مرگ سیاسی خواهد شد اما هنوز نهضت به برکت انفاس قدسیه شهداء و امام راحل زنده است .

اگر هاشمی اهل ضربه زدن به انقلاب و نظام بود در سال 88 اقدام می کرد در حالی که در آتش عناد دشمنان ، جمود دوستان سوخت و لب نگشود و از کس گلایه نکرد و برای نظام و انقلاب با اهل باطل معامله نکرد و هشت سال در مقابل جریان انحرافی ایستاد و مقتدارنه آنچه برای انقلاب ضرورت داشت بیان کرد با این که همه بر طبل أنا الحق می زدند ایشان سخن از انحراف گفت »

زمان بندی سناریو و گام های تبلیغی حول محور نامزدی هاشمی

این طرح زمان بندی شده است و هر بخش آن به نظر آنها در موقع مقتضی، و گام به گام به انجام می‌رسد که امکان توجه به آن و اهداف و شگرد آن آسان نباشد.

1- گام اول به صورت تبلیغ نامزدی آقای هاشمی در انتخابات و اجازه بحث درباره آن به رسانه‌ها بود. پس از مدتی یکی آن را انکار کرد و دیگری اظهار و تأیید نمود و بعد از مدتی اظهار تمایل و احتمال مشروط یا غیر مشروط برای شرکت‌ وی در انتخابات تا با خلط بحث، سعی شود که مردم نتوانند روی شخص او تمرکز کنند و علیه او موضع‌گیری نشود.

« لابد تبلیغ هاشمی جزء برنامه های طراحی شده است تا هاشمی از آمدن و نیامدن خود بگوید تا بستر و زمینه شکل گیری تئوری بر اندازی نظام مهیا شود .

سؤال ـ حضرت عالی از کجا کشف کردید که گام اول سخن از نیامدن و آمدن برای رد گم کردن و مشغول کردن دیگران است ؟ اگر این قدر اطلاعات دقیق دارید  چرا در فتنه 88 مسؤلین نظام از مسائل پشت پرده آگاه نکردید تا تدبیر عاقلانه ای در بر خورد با فتنه داشته باشند .و انتظار می رود اطلاعات خود را به مراکز اطلاعاتی بدهی تا این دفعه با تدبیر در صحنه حاضر شوند .

دعوت از هاشمی برای ریاست جمهوری از نگاه بعضی از علاقمندان به انقلاب و نظام جزء ضروریات است و از نگاه سیاسی هم یک امر طبیعی است فردی که 8 سال سکاندار ریاست جمهوری بوده است و بر اوضاع سیاسی و اجتماعی و اقتصادی کشور اشراف دارد در مظان کانداتوری است و  در این مواجه هر فردی غیر از هاشمی هم باشد وظیفه اش این است که تمام اندیشه های لازم را بکار گیرد وجوانب موضوع را دقیق رصد کند و بعد از جمع بندی نهایی اظهار نظر کند آیا سیر طبیعی یک امر به معنای گام اول توطئه است چرا ذهن عزیزان با توطئه انس گرفته است و هر کسی گامی بر می دارد که با منافع و سلایق بعضی سازگاری ندارد فورا سخن از فتنه و توطئه را مطرح می کنند چرا خود را در چنبره توظئه فرض می کنید وحامیان و طرفداران او را ساده لوح می انگارید

2. گام دوم، طرح تز «اعتدال» و ردّ و طرد روش افراد و تفریط در جامعه بود که بیشتر از طرف خود وی گفته می‌شد و این کلمه، وعده به ایجاد آرامش سیاسی به وسیله اعتدال و میانه‌روی و در واقع در باغ سبزی بود که نظر به دولت کنونی داشت. البته اصحاب سیاست روز می‌دانند که اعتدال در اصطلاح غربی‌ها به گروه واسطه یا آلترناتیو طرفدار غرب گفته می‌شود و در اوایل انقلاب هم تبلیغات غربی، امام خمینی و مکتب سیاسی ایشان را افراط‌گرایی و برعکس، لیبرال‌های نهضت (باصطلاح) آزادی را میانه‌رو و معتدل می‌نامیدند و این اصطلاح را غربی‌ها هنوز در دولت‌های انقلابی دیگر هم به کار می‌برند.

اعتدال و میانه روی در رفتار وگفتار و کردار سیره و روش انبیاء الهی و دستور نورانی قرآنی است اعدلوا هو اقرب للتقوی منطق اسلام بر اعتدال است شعار اعتدال هاشمی مال امروز و دیروز نیست منطق و اندیشه هاشمی است کسی که عمری بر سر سفره قرآن نشسته است و به راهنمایی قرآن به اعتدال راه یافته است چرا تفسیر غلط ارایه می شود اعتدال هاشمی در عرصه سیاسی به معنای مدیریت خردمندان بدون افراط و تفریط است تندروهای هر دو گروه که هزینه های سنگینی را در ادوار مختلف انقلاب برای نظام و انقلاب و مردم به وجود آورده اند کنار زده شوند و انسان های معتدل سکاندار امورات کشوری شوند مگر مجمع تشخیص مصلحت نظام که عضایش به حکم مقام معظم رهبری انجام می گیرد از تمام جریان ها و گروه ها حضور ندارند آیا این غیر از اعتدال است همان مکتب امامی که حضرت عالی نام برده ای نام هاشمی در آن مکتب نام آشنا است و سر دمداران نهضت بوده است و جریان های لیبرال و سکولار در ستیز بوده است چگونه اعتدال هاشمی را به آن معنای تفسیری می کنید که خود هاشمی از مبارزان آن بوده است اعتدال هاشمی اعتدال بر محور حقانیت است پرهیز از دروغ و افتراء وتهمت است پرهیز از اداره شعاری مملکت است هاشمی به اعتراف دوست و دشمن از بدو انقلاب تا به امروز در مقابل این همه اهانت ها و زیاده گویی های که دوستان بر علیه او روا داشته اند سکوت کرده است و هر جا اهانتی بر نظام و انقلاب شده است تمام قد ایستاده است

3. یکی دیگر از گام‌های این مرحله، پاسخ دادن به کسانی بود که می‌پرسیدند چرا در آستانه 80 سالگی و آن همه سوابق در فتنه سال 88، میل به ریاست جمهوری دارد و برای دفع دخل مقدر، مکرر اعلام شد که اگر وظیفه شرعی ببیند خواهد آمد. یعنی اگر وارد معرکه انتخابات شود، وظیفه شرعی و وجوب عینی وجود داشته نه مصالح شخصی و سیاسی.

به صریح فرمایش مقام معظم رهبری هاشمی در طول مدت خدمتگزاری به انقلاب برای خود جیبی ندوخته است که مصالح شخصی داشته باشد علاوه برای کسی که در سن و سال 80 سالگی است دل به مصالح شخصی دوختن جز دیوانگی و جنون توجیهی ندارد هاشمی برای انقلابی دلش می سوزد که برایش شکنجه دیده و زندان کشیده و جوانیش را برای آن گذاشته است از این هاشمی نباید انتظار خانه نشینی داشته باشید او تا آخرین لحظه زندگی خود در پای انقلاب خواهد ایستاد و به کوری چشم دشمنان اسلام و انقلاب و برای چشم روشنی دوستان انقلاب هاشمی زنده است تا نهضت زنده است .

به فرض که برای هاشمی وجوب عینی داشته باشد این چه بندی از توطئه است هاشمی می خواهد با وجوب عینی تکلیف برای دیگران تمام کند که آهای مردم بر شما هم فرض است که به من رأی بدهید هر کس خواست رأی می دهد و هر کس نخواست رأی نمی دهد آمدن و نیامند هاشمی این همه جار و جنجال لازم ندارد الا برای دو گروه یک گروه دوستان و علاقمندان به او که انتظار حضورش را دارند و یک گروه که آمدن هاشمی منافع حزبی و گروهی و سیاسی و اجتماعی آنها را تحت الشعاع قرار می دهد و بر خلاف افکار و اندیشه های منحصر گرایانه آنها است

مقصود از ائتلاف در واقع هضم نامزدهای اصولگرا و جذب آنها در درون یک اعتدال و حوزه چند مداره آقای هاشمی است. کلمه دیگر، تکرار کلمه فراجناحی درباره آقای هاشمی است در حالی که همه می‌دانند وی همواره از یک طرف حمایت کرده است و با اصولگرایی میانه‌ای ندارد.

هاشمی دیروز از تیر اصلاح طلبان رست  و امروز ازکمند اصول گرایان نه دیروز عالیجنابان دیروز توانستند هاشمی را حذف کنند و فتنه خوانان امروز توانسته اند از قدر و قیمت هاشمی کم کنند هاشمی دیروز در مقابل اصلاح طلبان زیاده خواه و تندرو و امروز در مقابل اصولگرایان شعاری است او بر خط اعتدال مشی می کندنه اصلاح طلب زیاده خواه و نه اصول گرای تنگ نظر .

4- گام بعدی، حکم به بی‌‌گناهی و رفع و رجوع مشارکت در جرایم سال 88 و فتنه ‌براندازی نظام اسلامی و ریشه‌کنی آثار انقلاب امام خمینی و ملت بود که این بار به وسیله مردی وارسته و خیرخواه که از صمیم قلب دوستدار او هستم و خیر او را می‌خواهم، انجام شد و آن طرح موضوع «مفتون و فتّان» درباره سران فتنهبود، با این ادّعا که فتنه‌گر واقعی آمریکاست و بقیه از جمله مفتون یعنی آسیب خورده از فتنه بوده‌اند و گناهی ندارند، که این حرف واقعاً حرف عجیبی بود و هیچ وجهی شرعی و قانونی نداشت.

رابطه این گام با گام های دیگر چیست جناب آقای عسگر اولادی با توجه به برداشت خود از حقایق آن روز جامعه مطالبی بیان داشت که به زعم بعضی خوش نیامد مگر بنا است همه حرف ها را همگان بپسندند او با توجه به شناخت خود از یاران دیروز انقلاب و امام اظهار عقیده کرد و حق یا نا حق بودن را باید محاکمه عادله ابراز کنند اما چه ربطی به حلقه توطئه دارد و بر اندازی دارد که نعوذ بالله یاران هاشمی به سر کردی هاشمی می خواهند پیاده کنند عسگر اولادی از نمک پرورده ها است یا از ساده لوحان یا از افرادی از این قبیل .

5- گام دیگر این سناریو، آشفته کردن و به تعبیر عوامانه شیر تو شیر کردن اوضاع و سرگرم کردن اذهان به بحث و بررسی نامزدهای متنوعی که تمرکز ذهن روی نفر اصلی را از بین ببرد، آن هم با وضع غیر ثابت که گاه جزم خود را اعلام و روزی دیگر انصراف خود را اظهار می‌کنند و این شبیه همان آشفته کردن بازار است که انجام خواسته‌ها را آسان تر می‌کند.

 برای اشتغال افکار عمومی سعی می‌شود که به وسیله اشخاص مختلف و معاند و موافق، اظهارنظرها و پیشگویی‌ها و مصلحت‌جویی‌های ضد و نقیض در جراید یا سایت‌ها اظهار شود. بعضی مصحلت را در شرکت بدانند و برخی دیگر در شرکت نکردن، یکی به میخ بزند، یکی به نعل و بالاخره مردم تا روزهای آخر نفهمند که آیا فرد مورد نظر نامزد می‌شود یا نمی‌شود و مردم غافلگیر شوند.

 «لزوم رسیدن به اجماع» هم که گاهی مطرح می‌شود برای آن است که بهانه شود برای اعلام انصراف ناگهانی همه نامزدهای مصمم، در موقعیت مناسب، تا با این وسیله آقای هاشمی را در مرکز و محور انتخابات قرار دهند و از تعدّد و تفرقه‌ جلوگیری شود و پروژه شکست نخورد.

 ما فکر می کردیم هر یک از کاندیداها بر حسب وظیفه و احساس تکلیف خود به میدان آمده انداما کنون آشکار شد دستی پنهانی وجود دارد که برای دیگران وظیفه و تکلیف درست می کنند باید از کاندیداها جویا شویم که چه کسانی به تورشان کرده اند

6. یکی از گام های دیگر این پروژه، ایجاد یک قطب دیگر انحرافی برای ایجاد تمایل افراد انقلابی مخالف آقای هاشمی به سمت او و سوق مردم به منطق «بد و بدتر» است، تا این افراد برای فرار از خطر جریان انحرافی و طرد او، جانب هاشمی را انتخاب کنند. این روش در دو دوره پیش هم اتفاق افتاد و دکتر معین که یکی از نامزدها بود با اظهارات ناهنجاری که مطرح کرد، بخشی از مردم را به سمت هاشمی سوق داد، اگرچه در نهایت هیچ‌ یک رأی نیاوردند.

این جزء سناریو هم به جای خود تأثیری در گزینش مردم می‌گذارد چون ایجاد یک «لولوی» انتخاباتی و سیاسی در مردم خیلی مؤثر است. به علاوه باعث انصراف ذهن مردم از طرف مقابل می‌شود و مانع تمرکز بر فعالیت‌های پنهانی و آشکار این جریان می‌شود.

برخی مدعی شده‌اند که در پشت پرده، مثل قضیه شرکت مشترک دکتر معین و آقای هاشمی، این بار هم جریان معروف به اشرافیت با گروه معروف به جریان انحرافی نوعی تقسیم کار کرده‌‌اند تا عامه مردم که چند سال است از این جریان گریزانند، از ترس توفیق جریان انحرافی، جبراً به هاشمی رأی دهند و باصطلاح دفع «بدتر» به «بد» کنند!

این پروژه چقدر حساب شده است تا افرادی را به میدان بیاورد و در نهایت از بین نزدیک به 30 نامزد انتخاباتی به گونه ای طراحی کند که گزینه بین بد و بدتر به نفع هاشمی تمام شود این تحلیل چقدر می تواند با حقایق موجود هماهنگ باشد کدام ذهن تحلیل گر مسائل سیاسی است واقعیت های در میدان را ببیند و از پشت پرده چنین گزارش دهد

7- گام دیگر، در نزدیک به آغاز انتخابات و رأی‌گیری‌ها شروع می‌شود و ناگهان اکثر همین کسانی که نامزدی خود را اعلام کرده‌اند و بار سنگین وظیفه شرعی کمر آنها را خم کرده، طبق برنامه قبلی و به عنوان احترام به بزرگتر،‌نامزدی خود را پس می‌گیرند و انصراف خود را اعلام می‌کنند. این دسته اشخاص از سه حال بیرون نیستند: یا طرفدا وی هستند یا نمک‌پرورده و محبت دیده‌اند یا برای آینده خود امیدی دارند و قرار سهم‌گیری در دولت آینده را با هم گذاشته‌اند.

 در این صورت، عرصه انتخابات، اگر در طرف مقابل شاخص شناخته شده با مقبولیت عامه‌ا‌ی نباشد یا در طرف اصولگرایان اختلاف باشد و بیش از یک نفر شرکت کند، رأی اصولگرایان ضعیف و طرف صاحب سناریو -اگرچه با تفاوت چند رأی - پیروز خواهد شد و پیروزی، پیروزی است. این در صورتی است که سناریو به خوبی ثمر بدهد و شخص مورد نظر به ریاست جمهوری برسد وگرنه اگر طرح و پروژه طبق برنامه پیش نرود و به حسب اتفاق رأی نیاورد، سناریو دوم اجرا خواهد شد که خشونتی به مراتب بیشتر از سال 88 است که شرح خواهیم داد.

« طبق پروژه طراحی شده حضور هاشمی قطعی است و انتخاب او به ریاست جمهوری هم تمام شده است همه کسانی که در صحنه اند یا نمک پرورده او یند یا دل در گرو او دارند و هیچ کدام هم از مقبولیت لازم بر خوردار نیستند پس همگان کنار می کشند و او یکه دار میدان خواهد بود و به همین سادگی قائل تمام است دیگر فتنه ای معنا ندارد مگر این که کسانی فتنه کنند که نقشی در انتخابات ندارند »

8. رکن مهم دیگر این سناریو کمک‌های مادی معنوی است که مانند سال 88 از اطراف جهان رسیده یا خواهد رسید و آراء فراوانی را خواهد خرید و فرقی نمی‌کند که شخص و نامزد مزبور مطلع باشد یا نباشد.

خرید آرا آن هم آراء فراوان از زبان بزرگواری چون شما ما را بر این باور می رساند که در نظام جمهوری هم می شود آراء را خرید و این که در فتنه 88 می گفتند دولتیان با پول های که به حساب افراد مختلف ریخته اند و آراء مردم را خریدند و تقلب کردند باورمان نمی شد اما می شود باور کرد

9. برخی گزارش ها و قرائن نشان می‌دهد که گروه‌های اوباش در سطح تهران از حد عادی گذشته واخیراً در دستگیری اوباش شهری به وسیله نیروی انتظامی دیده شده که برخلاف معمول و عادت اشرار که مسلح به سلاح سرد هستند و به ندرت اسلحه کمری دارند، در منازل این افراد تفنگ‌ها و سلاح‌های تهاجمی خیابانی -حتی در جایی مین ضدّ نفر!- هم کشف شده و این نشانه آن است که آشوب شهری هم این سناریو پیش‌بینی شده است. چندی پیش در سایت بی‌بی‌سی آمده بود: «امسال بهترین فرصت برای مخالفین نظام اسلامی است تا اعتراض خود را به سی‌وچهار سال مملکت‌داری... به نمایش بگذارند» این مطلب یعنی این که یا کاندیدای آنها رأی می‌آورد یا شورش و براندازی باید کرد!

پول لازم برای خرید آرائ مردم که دارند و کاندیدا هم که یا به طمع یا به مصلحت یا به حکم نمک پروری بر هاشمی اجماع خواهند کرد دیگر نیازی به توپ و تانگ و نارنجک نیست و انقلاب و نظام با یک سناریو از پیش طراحی شده از سوی هاشمی و طرفدرانش تمام شده است پس توپ و تانگ باید در دست مخالفان هاشمی باشد که اجازه ندهند او پیروز شود یا اگر پیروز شد دست به خرابکاری بزنند و الا طبق تحلیل شما هاشمی نیاز ندارد طرفدرانش از توپ و تانگ استفاده کنند

10- یکی از مقدمات دقیق این طرح بازگشت غیر منتظره و بی‌وجه عده‌‌ای شبه تبعیدی یا فراری به ایران بود که آگاهان و به ویژه دستگاه اطلاعاتی کشور به خوبی از معنای آن باخبرند. این حضور دقیقاً با احتساب مدتی که برای زندان و زمان آزادی او پیش‌بینی شده بود، مقارن مدتی است که برای انجام مقدمات انتخابات به سبک خاص و حفظ و هماهنگی لازم دانسته می‌شود.

در اظهارات مقامات امنیتی کشور مربوط به اقدامات سایبری و تشکیلاتی عناصر فراری بازگشته به کشور بر سر صندوق‌ها، مطالبی دقیق و خطرناک برای تغییر آراء مردم وجود داشت که اگر به صورت‌ سال 88 یا به صورت‌های دیگر عملی شود مشکلاتی به مراتب پیچیده تر ایجاد خواهد کرد. زمزمه بازگشایی سفارتخانه انگلیس هم در همین مایه است.

دوست و دشمن به هم آمیخته اند تا هاشمی را بر سر قدرت بیاورند همان دوستانی که دیروز بر علیه او توطئه می کردند و همان دشمنانی که دیروز تشنه خون او بودند چه اتفاقی افتاده است کار انقلاب کجا به مشکل خورده است که دشمن هم برای نجات خودش نیاز به هاشمی می بیند و دوستان هم برای حفظ موجودیت خود دست به دامن هاشمی شده اند

10- این جریان در سناریو خود برای مقابله با سدّ شورای نگهبان هم بیکار نخواهند بود، گرچه هنوز اقدامی ظاهر نشده و خوشبختانه با شناختی که از این سدّ استوار هست و عزمی که شورای نگهبان بر حفظ قانون و صلاح کشور و سلامت انتخابات دارد، گمان نمی‌رود که در مقابل توطئه دشمنان و عزم و جِدّ آنها بر توفیق و تسلط بر حقوق شورا، کوتاه بیاید و راه را برای نفوذ دشمنان داخلی و خارجی باز بگذارد.

لابد هاشمی رد صلاحیت می شود چون ریس مجمع تشخیص مصلحت نظام است و به حکم مقام عظمای ولایت ریاست آن را عهده دار شده است صلاحیت برای ریاست جمهوری را نخواهد داشت و لذا باید بگونه ای برنامه ریزی کند که از فیتلر شورای نگهبان جان سالم به در برد و اگر نبرد دست به توطئه بزند

در خاتمه از ذکر این نکته رنج آور هم خودداری نمی‌کنم که یکی از دردهای این دوران آن است که متأسفانه در این فتنه و از بدو انقلاب تاکنون، عده‌ای از کسانی در داخل هستند که همواره از دوستان و یاران نزدیک ما بوده‌اند و همواره دل به جانب آنها داشته‌ایم اما امروز بر سر شاخ نشسته و به بریدن بیخ آن مشغولند که نه خیر ملت در آن است و نه خیر خود آن‌ها.

 من از صمیم قلب دردناک به این افراد نصیحت می‌کنم که به هوش بیایند و از بازی ای که دشمن برای آنها ساخته بیرون بیایند. این افراد باید یکبار هم که شده بیندیشند که آنها و امثال آنها برای آمریکا از صدام و مبارک و مانند این دو، عزیزتر نیستند و به‌ محض آنکه آمریکا خود را از حضور آنها بی‌نیاز ببیند و تاریخ مصرف آن‌ها تمام شود آنها را به‌ بهانه‌های مختلف نابود خواهد کرد.

 پس تا زود است خود را از بند فریب این دشمنان اسلام و مسلمین نجات دهند و از جریانی که آنها و دیگران را به نابودی می‌برد رهایی بخشند. من دلسوزانه به همه و از جمله به کسی که بیش از 55 سال با او آشنایی داشته و بیش از بیست سال دوست نزدیک من بوده و هنوز هم خیر او را می‌خواهم توصیه می‌کنم که آخر عمری و در آستانه هشتاد سالگی به امور فرهنگی و دینی بپردازد که فرمود ولا ترکنوا الی الذین ظلموا فتمسکم النار...

هر چند توصیه دوستانه دوست به دوست سزاوار دوست است اما این توصیه با این عقبه ای که بیان فرمودید سازگاری ندارد هاشمی یا دیرین انقلاب و نظام بوده و هست خط و مشی هاشمی عوض نشده است بلکه نا آشنایی با سیاست است که عده ای را در کام خود فرو برده است که قدرت تشخیص ندارند و هاشمی را به عنوان بر انداز نظام معرفی می کند

سزاوار است دوستان انقلاب و نظام به هوش باشند و در این شرایط حساس سیاسی و اجتماعی و اقتصادی و با وضعیت بغرنج تورم و گرانی دوستان بر طبل دوستی بنوازند و سخنانی که ذائقه ها تلخ می کند و کینه و کدورت ها را افزایش می دهد و دشمن را شاد می کند به زبان جاری نکنند و همه خود را موظف بدانند و در محضر خدا و امت اسلامی خود را نسبت به عملکردهای خود پاسخ گو بدانند و اشاعه مطالبی که سودی برای نظام و انقلاب ندارد پرهیز نمایند هیچ ملت و امتی از تفرق و تشتت سوده نبرده است باید مطابق قانون و آنچه شرع اجازه داد است قدم بر داشت زیادی روی و کند روی هر دو موجب گمراهی است به امید سر افرازی انقلاب اسلامی در سراسر گیتی

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد